archief- en collectiezorg

Papieren of digitale documenten, opnames, foto’s, kostuums, rekwisieten, decorstukken,... Wat houd je bij en wat niet? Op welke manier kan je ze optimaal bewaren? Voor een kunstenaar, medewerker van een theater- of dansgezelschap, erfgenaam of verzamelaar vormt dit een grote uitdaging.

De website TRACKS - www.projecttracks.be - reikt je de nodige instrumenten aan om zorg te dragen voor je archief en collectie. Deze toolbox toont aan dat de basiszorg niet moeilijk, duur of tijdrovend hoeft te zijn.

Vind je niet meteen het juiste antwoord op TRACKS? Of wil je advies op maat over een specifiek probleem? Tijdens Het Theaterfestival organiseert Het Firmament i.s.m. PACKED vzw een helpdesk voor de podiumkunstensector. Op drie momenten helpen we je verder met prangende vragen over selectie, ordening, bewaring, digitalisering, auteursrechten,...


Wanneer?

• donderdag 4 september van 16u tot 20u

• donderdag 11 september van 18u tot 20u

• zaterdag 13 september van 17u tot 20u


Waar?

deSingel
Internationale Kunstencampus, Desguinlei 25, 2018 Antwerpen

Na het bezoek aan onze helpdesk kan je een voorstelling van Het Theaterfestival meepikken. Bekijk het volledige programma op www.theaterfestival.be.

Graag een seintje als je komt op contact@hetfirmament.be

Passen data en locatie niet voor jou? Je vindt ook een TRACKS-helpdesk op vrijdag 29 en zaterdag 30 augustus op het Brussels Creative Forum, georganiseerd door PACKED en AMVB. Hier vind je meer info.

logo Het Firmament

logo Het Theaterfestival

Logo PACKED