erfgoeddag ritueel

De koude is in het land, tijd dus om ons te warmen aan de voorbereidingen van de komende Erfgoeddag. De zestiende editie van Erfgoeddag vindt plaats op zondag 24 april 2016 met als thema Rituelen. Dit thema biedt ongetwijfeld veel mogelijkheden om ook podiumkunstenerfgoed in de kijker te zetten.


Nog op zoek naar inspiratie?

Heb je zin om Erfgoeddag mee vorm te geven en er een onvergetelijke dag van te maken? Om je collectie en werking eens vanuit een andere invalshoek te bekijken? In de inspiratiegids lees je tal van tips en suggesties om met het thema aan de slag te gaan.  Download de brochure of vraag een gratis exemplaar aan via info@erfgoeddag.be. Neem zeker ook regelmatig een kijkje op www.erfgoeddag.be. 

De coördinatie Erfgoeddag, jouw redder in nood?

Dit najaar organiseert de coördinatie Erfgoeddag twee dokterskabinetten. Het moment om je ideeën, twijfels en vragen aan hen voor te leggen. Ben je niet helemaal zeker of je activiteit in het programma van Erfgoeddag thuis hoort? Lukt het je niet om je activiteit online in te dienen? Schrijf je dan zeker in voor een van de dokterskabinetten. De coördinatie Erfgoeddag is een en al oor en geeft je graag tips om tot een nog mooiere Erfgoeddagactiviteit te komen. Hieronder vind je de data en locaties.

Kan je nog wat ondersteuning of inspiratie gebruiken om een Erfgoeddagactiviteit rond podiumkunstenerfgoed te organiseren? Het Firmament denkt graag met je mee. Geef ons gerust een seintje via contact@hetfirmament.be of 015/34.94.36!